Öğrenci servisi şarampole yuvarlandı:1 ölü, 12 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2007 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta, öğrenci servisinin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, öğlen saatlerinde merkeze bağlı Yenicekale beldesi yakınlarında meydana geldi. Demrek köyündeki öğrencileri Yenicekale İlköğretim Okulu'na taşıyan Mehmet Ceylan idaresindeki öğrenci servisi, belde yakınlarında dikkatsizlik sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, Hasibe Ay (10) adlı öğrenci hayatını kaybederken, şoförün yanı sıra 11 öğrenci de yaralandı.

Kazanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, Kahramanmaraş ve Yenişehir devlet hastanelerinin acil servislerinde de önlemler alındı. Yaralı öğrenciler ve şoför, ambulanslarla bu hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı haber alan öğrenci yakınları, hastanelere akın ederek, çocuklarının durumuyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi almaya çalıştı.

Vali Mehmet Niyazi Tanılır da, kazanın ardından Kahramanmaraş ve Yenişehir devlet hastanelerine giderek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber